2014/05/18

tuliaisia lissabonista

Iiiiiiiks! Meikällä alko loma!! Jaksoin painaa tänään vielä vapaaehtoisesti ylitöitä vuoroni päätteeksi, kunnes loppujen lopuksi olin niin väsynyt että hyvä kun jalat kantoivat kotiin asti. En kuitenkaan voinut kuin hymyillä matkalla, sillä voi jummi jammi mikä kesäloman aloitus! Painelin ulos lyhythihaisessa ja havahduin siihen miten kaunista kaikkialla on. Tuntui siltä kuin luonto olisi puhjennut kukkaan juuri tänään, ihan vain lomani kunniaksi. Koska lämmin sunnuntainen kesäpäivä vierähti tiukasti töiden parissa, otan ilon irti taatusti huomenna ja painelen Uimastadionille löhöilemään. Vuoden ekat helteet, täältä tullaan!
Kotona odotti myös mukava yllätys, nimittäin tuliaisia Lissabonista! Sisko palasi matkalta mukanaan pieniä, hyvällä maulla hankittuja tuomisia. Anni arvostaa hyvää pakkausmuotoilua ja -designia, joten ylläritkin ovat yleensä sen mukaisia. Hyväntuoksuinen saippua kauniissa paketissa ja tyylikäs hammastahnatuubi olivat molemmat erittäin siskomaisia lahjoja. Onneksi meillä on kuitenkin aika samanlainen maku...
Kolmas tuliaisista oli Barcelonan kartta, joka tuli varsin hyvään tarpeeseen! Kyseessä ei ole kuitenkaan ihan mikä tahansa paperin palanen, vaan Crumpled City Map - eräänlainen rypistettävä kartta. Ei ole mitään niin ärsyttävää kuin kartan taitteleminen, koska mitä suurimmalla todennäköisyydellä se ei taitu koskaan oikein. Crumpled Cityn kartat ovat tehty kuitenkin niin pehmeästä materiaalista, että sen rypistäminen tekee siitä oikeastaan vain hauskemman näköisen!
Sen kuin vain sulloo kartan sille tarkoitettuun pussiinsa ja matka voi jatkua. Kuinka kätevää! Ajattelin kehystää rypytetyn kartan seinälle reissuni päätteeksi. Sitä on sitten hauska katsella ja muistella seikkailujaan Barcelonan vilinässä. Apua. Tässä alkaa jo muuten vähän jännittää... Enää pari yötä ja lennän yksin kohti suurkaupunkia. Nyt niitä vinkkejä jakoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti