2014/07/01

pientä piristystä

Kesäkuu se meni niin että hurahti. Milloin sitä on saanut huokaista helpotuksesta, että onneksi lomat sai pidettyä säiden puolesta jo toukokuussa? Viimeisen kuun aikana vakiovarusteiksi on muodostunut mm. nurinpäin kääntynyt sateenvarjo, kurkkukipu, sekä käteen juurtunut teemuki. Syystakiksi kaavailemani alelöytökin on ollut jo ahkerassa käytössä. Vaan eipä sillä, viime päivien vakiovarusteeksi on kuulunut myös ärsyttävä kestohymy, jota ei pieni syysmelankolia ole ravistellut. Antaa tulla vaan!
Koska säiden ja lenssuilun vuoksi on aikaa tullut vietettyä tänä kesänä poikkeuksellisesti enemmän sisätiloissa, oli tarvetta pienelle piristykselle. Pitkään naulakkopaikkaa hakenut vaatetanko löysi vihdoin seinälle. Todellisuudessa en keksinyt fiksumpaakaan ratkaisua, sillä huoneeni jokainen nurkka on jo käytössä. (Huomatkaa henkareissa tämän hetken käytetyimmät kesähepenet...... juuh!) Marimekon aleista löytyi myös pari hauskaa sisustustyynyä, jotka tuovat silmäniloa väriskaalaltaan muuten pelkistettyyn sisustukseen. Vaatetangon viereen sopisi vielä taulukin, mutta mieluinen kuva on vielä metsästyksen alla.
vaatetanko Granit / sistustustyynyt Marimekko ja Granit / matto Kodin1 / kattovalaisin Peroba / valosarja Granit

Pientä piristystä on saanut myös blogini ulkonäkö, kun sisko meni ja teki uuden bannerin! Vielä pientä viilausta kuitenkin luvassa. En ole varma haluanko jättää bannerin mustaksi, vai olisiko jokin värikäs gradient kesäksi kivempi... Vai mitäs tuumitte? Myös gadgetit ovat tuunauksen alla ja siksi hetkellisesti pois näkyvistä.

9 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Pidä vaan mustana noi jutut nii painoarvo väreissä menee kuville ja blogin sisällölle :--) Iteki pitäis jaksaa tehä uus banneri sun muut härpäkkeet kun toi vanha alkaa jo vähän tympiä..laiska minä..:D

  VastaaPoista
 2. kiitos krista!! ;-* joo oot ihan oikeassa, musta näyttää vaihteen vuoksi hyvältä!

  VastaaPoista
 3. Musta toi on tosi söötti paikka naulakolle! Hauska ja erilainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oooh kiitos! ei se minustakaan itseasiassa yhtään hassumpi ;-)

   Poista
 4. Haa! mamman antama minimuotoinen pertti-ynkki! Minulla se oottaa vielä pakkauksessaan lipaston päällä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mamman pertti-ynkki<3 siis toihan oli älde hyvä ja piis of cake! meillä rehottaa jo :-)

   Poista
 5. Hei vitsi miten hyvännäkönen toi sohvanurkkaus on!! kiva idis laittaa vaatetanko tonne ylös

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! ^___^ ei ollukaan yhtään hullumpi vaihtoehto tuolla ylhäällä, vaikka ensiksi vähän epäilinkin :-)

   Poista
 6. Moikka! Mistä sun vaatetanko on ostettu?

  VastaaPoista