2014/10/07

current mood: ☂ ☁︎ ☽ ☆Havahduin äsken hyräilemästä koska meillä on joulua - pliis, ei ihan vielä jos saan pyytää. Merkkejä hiljalleen saapuvasta talvesta (sovitaan että se on syksy kunnes lunta on maassa!) voi bongata muualtakin kuin pakkasasteille pudonneesta lämpömittarista:

1) Pyöräilin tänään ensimmäistä kertaa uusi ja hieno talvitakki päällä - se on havupuun vihreä ja aitoa kuuskytluvun vintagea. Selässä lukee Jackson Cheerleaders, tottakai.

2) Suklaa. Ei juuri tarvetta tarkentaa. 

3) Väsymys alkaa olla taas ihan omaa luokkaansa, eikä kello viideltä laskeutuva pimeys auta virkeystilan ylläpitämiseen yhtään.

Summa summarum: Poljen iltaisin puolikuolleena töistä kotiin, rojahdan sängylle ja etsin käsiini kaiken mikä muistuttaakin suklaata (esim. äsken revin himoissani auki äidiltä saamani Tokio-tuliaisen, joka muistutti ulkonäöltään suklaakeksejä. Maun perusteella päädyin kuitenkin lukemaan pakkausselosteen - tummanruskeat "suklaapalat" olivatkin kuivattuja soijapapuja). Pyöräytän lopuksi Spotifysta fiilikseen sopivan soittolistan päälle, josta pientä makua teille tässä:
***

Nämä ja muutama muu kipale on päivitetty ♡ ☆ ☾ ☆ ♡- soittolistalleni, jonne ilmestyy sitä aavistuksen relaximpaa tavaraa. Jos taas mielii laittaa hippulat vinkumaan, kannattaa fiilistelemiäni tanssikipaileita metsästää täältä

4 kommenttia:

 1. ..olipas tasokkaita musiikkivideoita (..gulp!) Eka vangitseva, kuin dokkari erämaasta ja toinen, myös dokkari, Elämästä isolla E:llä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä vaan! ...ja olettaisin että äiti kommas ;---D

   Poista
 2. Kiitos näistä, tykkäsin kaikista. Harmi että linkki listoillesi ei toimi omalla koneellani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit! Yritän saada linkit kuntoon :-)

   Poista