2014/10/17

kruunuvuoren hylätyt huvilat

Ihan ensimmäiseksi: kiitos teille kaikille, jotka ovat jo tähän mennessä tuoneet äänensä kuuluviin joko blogin reunassa roikkuvan kyselyn tai kommenttiboksin kautta. Teidän antamat palautteet ja terveiset merkkaavat aina! 

Kärkikolmikkokin alkaa olla jo selvillä. Eniten juttuja toivotaan kodin sisustuksesta, josta kyllä lupaan antaa palasia aina sen mukaan kun on jotain näytettävää. (Koti ja sisustus -tägien alta pääsee vilkuilemaan jo aikaisempia postauksia aiheista.) Olen myös huomannut että reseptit ovat kova sana ja niiden suhteen olisikin hieman opeteltavaa. Paljastus: olen laiska ruoanlaittaja. Suurin paheeni on ulkona syöminen ja kaikki rahat tuppaavat hupenemaan juurikin työpäivien aikana nautittaviin lounaisiin. Soo soo. Eli siis ihan omaa lompakkoakin ajatellen olisi hyvä siirtyä kyökin puolelle muiden kuin voileipien tekoon...

Toiseksi eniten toivotaan kuitenkin asukuvia. Se ei ole mikään ihme, kun vilkaisee blogihistoriaani... Eihän meikää näy juuri missään?! Kuljen hävettävän harvoin kamera kourassa (tämä johtuu lähinnä kameran suuresta koosta, jota ei jaksa kantaa mukana), mutta vielä harvemmin kehtaan ojentaa sen muiden käsiin. Tähän sääntöön on kuitenkin poikkeus: Timo Soasepp. Ystäväni perusti toiminimen ja aloitti haaveilemansa työt hääkuvaajana (vinkkinä vaan kaikille jotka aikovat mennä naimisiin!). Työn ulkopuolella Timo haluaa kuitenkin kokeilla omia rajojaan ja hakea kuviinsa uudenlaista syvyyttä. Sen vuoksi olikin ihan mieletöntä päästä jälleen kuvauksiiin mukaan ja auttaa ystävää toteuttamaan itseään - tätä lisää!

En nyt tiedä saiko Timo mallistaan mitä halusi (tunnelman piti olla aavistuksen herkkä ja suurempaa hymyä ei tällöin kuviin kaivattu), mutta parhaani yritin! Valitsimme kuvauspaikaksi ihan mielettömän miljöön: Kruunuvuoren hylätyt huvilat toivat kuviin autenttisen ja hieman karun fiiliksen. Siellä metsässä kävellessä tuli monesti kylmät väreet, kun ajatteli minkälaista siellä on joskus ennen ollut. Ehdottomasti vierailun arvoinen paikka (niin kauan kuin huvilat ovat edes jokseenkin pystyssä)! 

No jopas tuli tekstiä. Sen suurempia lätisemättä siirrytään itse kuviin, jotka jaoin kahteen osaan. Koska kuvauksissa pääpointtina oli valo ja varjot, nähdään ensimmäisessä osassa ne sävyltään hieman synkemmät, huviloiden sisällä otetut otokset. Voilà!

12 kommenttia:

 1. Onpas kivoja kuvia! Ja ovatpas myös hiukses kovin kivan näköset :) Ja mitä tohon ruokaan tulee, niin mä kyllä tykkäisin tehä ruokaa, mutta jostain syystä oon kiinnostunut vaan sellasten tekemisestä, joihin tarvis hirveesti kaikkia aineksia. Joten yleensä tyydyn olemaan vaan oikee opiskelijan perikuva ja ruuanlaitto on sitä, että paistaa lihaa tai sotkee papupja ja linssejä tms sekasin ja lyö lautaselle :D Ja jos oikein hurjaks heittäytyy, nii joskus ostaa vähän homejuustoa kaveriks haha. Onneks on ees opiskelijalounaat, vois olla muuten vähä ankeeta pidemmän päälle tällä tyylillä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! Haha, oon harkinnut vakavasti jälleen opiskelijaksi ryhtymistä ihan vaan pelkkien lounasalennuksien takia :---D

   Poista
 2. Ihan mielettömän kauniita kuvia! Tämmöisiä ehdottomasti lisää :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiik <3 Toivottavasti saadaan tälläsiä tilaisuuksia useammin ;-) Kiitos!

   Poista
 3. Upeita kuvia! Oot tosi sellanen "harvinaisen" kaunis. :D Tosi erikoiset kasvonpiirteet, näytät islantilaiselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kauniisti sanottu :'-) Ja oooh, islantilaiselta! Moni on sanonut etten näytä ihan suomalaiselta, en tiedä johtuuko silmistä vai mistä!

   Poista
 4. Upeita kuvia, tällaisia halutaan lisää! Ja oon jotenkin onnistunut missaamaan sun uudet kutrit. Sopii ihan todella hyvin:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh kiva kun tykkäät! Ja joo, uudet kutrit pääsi esittelyyn täällä blogin puolella vasta nyt... :-O Suuri kiitos!!

   Poista
 5. Huh miten upeita kuvia! Varsinkin toi viides, oot niin mystisen kaunis

  VastaaPoista
 6. sjukt fina bilder!! din blogg e en av mina favoriter! du e så gullig tjej med bra smak när det kommer till både mode och inredning, riktig inspirationskälla!! kramkram! /ida

  VastaaPoista