2014/11/06

aika glamourit lääpät

Yritän parhaillaan keksiä sopivaa aloitustapaa uudelle rakkaustarinalle, vaikka otsikkoni taisikin jo pilata kaiken. Tarinan ensimmäinen kappale voisi alkaa jotenkin näin: Kun sinut ikkunan takaa silloin ensi kertaa näin, samassa jo köyhää kukkaroani pyörittelin väärinpäin. Okei, meni jo (huonon) runouden puolelle. Pointtina oli, ken arvata saattaa, vastikään löytämäni u n e l m a kengät. Pitkään mietin ja arvoin (kenkien ulkonäkö ehti jo paljastamaan mokomien hinnan), kunnes uskaltauduin liikkeeseen sisään.

Myyjä kertoi etsivänsä liikkeeseensä (Parisi, Galleria Esplanad) ainoastaan eurooppalaisia kenkiä ja hankkivansa myyntiin vain harvoja kokoja. Esimerkiksi noista kengistä mulla ei ole täällä kun noi kolmekutoset. No mutta, sehän on selvää. Kassalle ja kotiin! Täysihintaisina en olisi kenkiä luultavasti pystynyt ostamaan, mutta 30 %:n alennuksen jälkeen en voinut enää edes harkita - varsinkin kun tietää kenkien takaa löytyvän pieni italialainen perheyritys AGL, joka valmistaa tuotteensa käsin korkealuokkaisia raaka-aineita hyödyntäen.

Eiväthän nuo nyt ne lämpimimmät talvipopot ole, mutta pirskuleen kauniit ainakin! Se olkoon ihan riittävä perustelu, sanoi Paju kun villasukkia nahkakenkiinsä tunki.

6 kommenttia:

 1. AI ETTÄ. KAIKKI PERUSTELUT HYVÄKSYTTY. Ihan sairaaaaaaaaan hienot!!!!!! <3_____<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa jesss!! Mä jotenkin aavistelin että nää vois nappaa myös sulle ;---)) Kiitos bebe! <33

   Poista
 2. Voi! Mikä ihana blogi! Löysin tänne Henriikan kautta, ja olempas iloinen että löysin. Sulonen sinä, suloinen blogi. Liisa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooih ihana sinä! Tervetuloa mukaan! :-*

   Poista