2014/11/27

on keltaisten valokuvien aika

Keltaiset anorakit on jo haudattu kaappiin ensi syksyä varten odottelemaan. Seuraavat puoli vuotta mennään keltaisilla valokuvilla! Olen erittäin taagilla postaustoiveiden ja -ideoiden kanssa, mutta vuodenaika ei tee kanssani toivottua yhteistyötä. Kun töihin meen on pimeää, kun töistä tuun on pimeämpää... Karjalaisen Jukkakin sen tietää.

Jos kynttilän hohtoisen tunnelman saisi vangittua valokuviin, olisi bloggaaminen talvellakin ihan piis of cake. Sen sijaan mennään näillä ja odotellaan että keltainen valonlähde siirtyisi hehkulampuista taivaalle.

Mutta oli näillä keltaisilla kuvilla pointtikin! Olen ryhtynyt jouluvalmisteluihin - siskoni mielestä turhan aikaisin. Kodissa tuoksuu hyasintit (jotka upposivat muuten kuin nyrkki silmään Marimerkon pieniin kulhoihin) ja sinne tänne on ripusteltu havunoksia. Ikkunassa roikkuvat, lasiset "hehkulamput" bongasin Iso-Roban Smyygistä. Niihin voi kätevästi sujauttaa vaikka sesonkiin sopivia kasveja.

Ai niin, arvonnan voittajakin on saatu selville! Maanantaisympatiat lähtee seuraavan kommentin lähettäneelle: "Oih, noin ihanista pakkauksista omatkin maanantait vois kerrankin olla iloisia ^__^" Onneksi olkoon! Toivottavasti luomuherkut lämmittävät synkimpinäkin iltoina. x

3 kommenttia:

 1. Ihana blogi sulla :) kysyisin vain, että kuinka sait tuon sivulla olevan gadget kuvan tuon kokoiseksi. Yritin itse, mutta tuli aaaaiiivan liian suureksi, joten painoin sitten siitä koonmuokkaus kohdasta (muokkaa kuvan kokoa) ja alla luki, että se muokataan 140 kuvapistettä pienemmäksi, joka taas oli ihan liian pieni josta ei nähnyt mitään tekstiäkään :(..enkä löytänyt netistäkään mitään apua :/ osaisitko auttaa?

  VastaaPoista
 2. tai itse asiassa, (minä vielä) :D niin ymmärsin että piti vaihtaa blogin mallia, jotta sai noinkin ison :) mutta sitä vielä mietin että kuinka sait sen gadget otsikon pois..koska sehän on pakollinen siihen muuten :/..senhän pystyy säätää läpinäkyväksi, mutta samalla se laitta läpinäkyvyyden päivämääräotsikkoon että että..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienensin kuvaa Photoshopin avulla. Testailemalla löytää omalle blogialustalleen sen parhaimman (mun kuva on koossa 300x449)! Pystykuva on helpompi sijoittaa blogiin kuin vaakatasossa olevat, koska ainakin Bloggerissa tuppaa noi leveydet pikkuisen sekoilla (niitäkin voi onneksi vähän säätää, riippuen tosin myös mallista jonka on blogilleen asettanut), jos kuva on liian iso gadgetiksi.

   Ja hei! Kuulin itsekin vasta kokeneemmalta bloggaajakaverilta tosta otsikosta, jonka tosiaan sai häviämään, kun kirjoitti otsikoksi "sydämen" eli <3 - se ei nimittäin jostain syystä näy siinä ollenkaan ja pulma on ratkaistu ;-) Ennen tätäkin piti kikkailla mielettömän hankalasti, mutta onneksi löytyi helpompikin ratkaisu. Blogger on kyllä tosi kökkö kaikinpuolin... Kannattaa mielummin harkita esim. Wordpressiä alustaksi!

   Poista