2014/11/11

your style by olympus w/ aamukahvilla

Reilu viikko sitten vastasin puheluun, jota olin jännityksellä sormet ristissä odottanut. Olin päässyt mukaan Olympuksen kamppanjaan, jossa kuusi bloggaajaa stailaa lukijansa uusien PEN E-PL7 -kameroiden mukaan. Hihkaisin ääneen ja toivoin parikseni ihanaa Henriikkaa, joka on livenä vieläkin mielettömämpi!

Stailauspäivänä kävimme Objectin myymälässä valitsemassa sopivan rennot releet, joista sai yhdessä meikin ja hiusten kanssa taiottua oikein tyylikkään asukokonaisuuden. Vaikka stailaus oli Henriikan vastuulla, oli tarkoituksena löytää kuitenkin sellainen asu, joka tuntui myös meikäläisen mielestä hyvältä. Ja nappiinhan se meni - ihan kuin olisin neidin stailaustaitoja missään vaiheessa nyt epäillytkään!

Tässä välissä kuvaan astutte kuitenkin te, rakkaat ystävät. Stailauksista on nyt meneillään äänestys, jossa on mahdollisuus voittaa Olympuksen PEN E-PL7 kamera, joka kaulassanikin killuu. Jos minut äänestetään kolmen parhaan joukkoon, voi samainen kamera olla myös minun! Iiih!! Niin kuin joskus aikaisemmin taisinkin mainita, on tällä hetkellä pienemmän kameran tarve suuri. Postauksiakin tippuisi varmasti useammin, jos kamerani mahtuisi joskus mukaan laukkuun, tai ei olisi niin raskas kannettavaksi... Siispä ääniä meidän tiimille! Jes vaan!

Virallinen kisapotretti ja äänestys löytyy osoitteesta:


Erityiskiitokset vielä Henriikalle, sekä mahtavalle kuvausjengille! Päiväni oli upea ja kissansilmäni veikeät.

4 kommenttia:

 1. KÄÄKS teitsi on megasöpö!!!!!! <3_____<3 kävin äänestääs sua, tietty!! Ai vitsit, tuo kamera muutes vaikutti ihan megahyvältä, testailin sitä yhdessä Olympus-workshopissa. Rento selfie-kamera sen näytön ansiosta, hohoo!

  VastaaPoista
 2. Voi murunen!!! Kiitos kun kävit ;-* Toi kamera olis kyllä niin kova juttu ja tulisi tarpeeseen! Sit vaan selfieitä kehiin boooom!!

  VastaaPoista
 3. Äänestetty! :) Mulla sama tarve pienemmälle kameralle: isoa ja painavaa ei jaksa/pysty ottaa mihinkään mukaan, eli toisinsanoen ei tule kuvattua muulla kun iPhonella..

  VastaaPoista
 4. Voi ihana, kiitos paljon! Ja sinäpä sen sanoit... Ravintolassakaan ei kehtaa ottaa esille sitä isoa möhkälettä, joka kiinnittää heti kaikkien huomion :---D

  VastaaPoista