2014/12/20

kiltistä en tiedä, mutta...

Ai että miten tämä luovuuden ja inspiraation tuotos ihan hivelee silmiä! Vai puhunko minä nyt jonkin sortin kirvelystä? Oli mitä oli, pistetään sairasloman piikkiin. Eilisen joululahjapohdiskelun tuloksena keksin pukinkontin täytteeksi ainoastaan jotain itselleni - kovin yllättävää. Tämän vuoden listalta löytyy kuitenkin yllättävän paljon oikeasti hyödyllisiä ja tarpeellisia toivomuksia, joille on taatusti käyttöä. (Toki niille designhuonekaluillekin olisi käyttöä, mutta myös pukin varat ovat rajalliset.) 

❄︎  Lahjakortti Specsaversille. Silmäoptikon mukaan olisin jälleen teräväkatseisempia silmiä vaille. Uusille kehyksille ei ole onneksi tarvetta, mutta nykyisten linssien avulla ei pötkitä enää kovin pitkälle.

❄︎ Field day:n kamerahihna. Ai niin, guess what! Voitin kameran! Uusi Olympuksen PEN E-PL7 on matkalla kotiin. Sen kaveriksi sopisi tämä ihastuttava kamerahihna, joka on valmistettu kasviparkitusta nahkasta ja vieläpä Suomessa!

❄︎ Mistä polttimo? Ystävieni ihana synttärilahja, Design House Stockholmin Work Lamp on ollut jo pitkään pimennossa, sillä en ole löytänyt sopivan kokoista polttimoa lamppuun. Tietääkö joku mistä sellaisen saisi metsästettyä poksahtaneen tilalle? 

❄︎ Vaatekaapin renoveeraus. Naisella on aina tarvetta uusille vaatteille. All I want for Christmas is COS!

❄︎ Petauspatja. Näyttää se uni maittavan ilman petariakin, mutta nimensä mukaisesti itse petauksesta ei meinaa tulla kyllä yhtään mitään. No joo, on se runkopatja ehkä aavistuksen muhkurainen...

Kuvat: Marimekko ja Field day

2 kommenttia:

  1. Hemtexiltä pitäisi löytyä valoa tohon dhs:n lamppuun! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei jess!! Kiitos tästä tiedosta :--)

      Poista