2014/12/31

le happy purp year

// Tuote saatu testiin bloginäkyvyyttä vastaan
Hopeiset, mustat ja kiiltävän pinkit serpentiinit ✔︎
Vimpan päälle mietitty bilelookki ✔︎
Illallinen isolla porukalla B-Smokeryssa ✔︎
Kello kahdentoista skumppa shampanja ✔︎
Tähtisädetikut ALERT! ALERT! ALERT!

Tähtisädetikkuja lukuunottamatta (kielletäänpäs sekin kaupoista, koska Suomi) kaikki on laittautumista vaille valmista! Ensimmäiseksi kiiruhdetaan isolla porukalla Teurastamolle syömään, jonka jälkeen otamme kohteeksi mitä luultavimmin Lauttasaaren, josta käsin on hyvä tähyillä taivaalle lenteleviä paukkuja.

Ennen kuin ryhdyn kiskomaan kultaisia glittersukkahousujani jalkaan ja kihartelemaan hiuksiani iltaa varten, ajattelin tehdä uuden vuoden kunniaksi itselleni drinkin! Kun kaipaa aavistuksen makeampaa alkujuomaa, on violetti päivän väri!

Le Purp on premium vodka, jossa yhdistyy makea mansikka, mustikka ja raikas lime. Se maistuu esimerkiksi shottina kermavaahdon kera, tai vaikkapa yhdessä ananas-tai karpalomehun kanssa. Raikkaamman drinkin siitä saa helposti lisäämällä sekaan esimerkiksi sitruunan makuista tonicia ja tuoretta limeä. Hmm... Miltäköhän Le Purp maistuu roseen kanssa? Kokeiluun!

Alkosta kyseistä juomaa ei vielä valitettavasti saa, mutta esimerkiksi tietyissä yökerhoissa sitä pääsee jo maistelemaan! Kurkkaa lisää täältä!

** HYVÄÄ UUTTA VUOTTA, HAPPY NEW YEAR 2015 !! **

3 kommenttia:

  1. Eiks näissä mainospostauksissa tulis olla joku mainos-tagi tms? Hyvää uutta vuotta anyways! :)

    VastaaPoista
  2. Joo, ihan oikeassa olet Maija! Jotenkin sitä varmaan jätti tägin epähuomiossaan pois, sillä tuotteen takaa löytyy kaveri, jota mielellään halusin autella - mutta joo, mainoshan tämä oli, joten lisään tägin postaukseen! Hyvää uutta vuotta sullekin :-)

    VastaaPoista
  3. Loistavaa uutta vuotta sullekin! (:

    VastaaPoista