2015/01/03

heipat vuodelle neljätoista ja pohdintoja tulevalle vuodelle

Se olisi vuosi 2014 paketissa ja hyvästien aika! Kerrataan kultaisia muistoja ja annetaan kuvien kuljettaa. Näitä selaillessa tulee itselle tosi hyvä mieli, kun näkee konkreettisesti kerralla vuoden parhaimpia paloja. Tietenkin sekaan mahtuu myös niitä ikävempiä asioita, mutta ei sellaisia, mistä ei perheen ja ystävien avulla selviäisi.

Vuosi alkoi muutolla Töölöön pikkusisko kainalossa. Sopua kesti ehkä tsägällä pari viikkoa, kunnes huoneemme ovet sulkeutuivat, hah! Löysin Tinderin (hallelujah!), jota ahkerasti swaippailemalla tutustuin nykyiseen poikaystävääni. Ensimmäiset puoli vuotta meni ahkerasti tanssilattioita kuluttaen, mutta toinen puolisko onkin ollut paljon rauhallisempi.
Suurimman osan ajasta tuli vietettyä töitä painaen, mutta onneksi vähän vapaatakin osui reitin varrelle. Ehkä siksi täälläkin vietettiin historian hiljaisinta blogivuotta, koska oma aika sattui olemaan usein niin taagilla, ettei sitä harvinaista herkkua halunnut tuhlata töllöttimien ääressä. Siispä ikuinen tsemppivirsi soimaan vuodelle 2015!

Kesällä pakkasin rinkan ja häippäsin kaverin luokse Barcelonaan, maistoin ensimmäistä kertaa sushia (!!!) ja kokeilin onneani sup-laudan päällä. Taiteiltiin väriliiduilla kesäiltana Suvilahdessa, kun taas yöllä nautittiin maailman kauneimmasta kesähesasta Lonnan saarella. Ihania muistoja.

Syksyllä hankin itselleni keltaisen pyörän mintunvihreillä renkailla, sekä pullonavaajalla (the mozt important thang) varustettuna. Nuuhkin ystäväni karvaista lasta ja kävin Flow festivaalin jälkeen varmaan vuoden parhaimmalla keikalla..... 
Sitten lähti letti! Näitä kuvia katsellessa tuli pieni ikävä pitkää tukkaa, vaikka huonokuntoinen moinen olikin. Herkuttelin hyvissä rafloissa, kuten Juuressa, Sandrossa ja Chef & Sommelierissa. Hassua muuten, että viimeiset kolme joulua on päättynyt ikävällä tavalla, jonka vuoksi vuosi on alkanut hieman huonoilla fiiliksillä. Siitäkin huolimatta taakse jäi ihana ja tapahtumarikas vuosi.
Ja niin kuin jo Instagramin puolella kerroinkin, toivon tulevaan vuoteen mahtuvan sellaisia asioita, jotka antavat itselleni paljon. Haluan alkaa toteuttamaan itseäni enemmän ja siksi mietinkin jälleen pianonsoiton aloittamista ja laulutuntien ottamista uudelleen. Kiinnostuksenkohteita on kuitenkin valtavasti, kuten esimerkiksi tanssin harrastaminen ja valokuvaaminen. Haluan matkustaa kaikkialle ja jäädä ulkomaille pidemmäksikin aikaa. Opiskelusuunnitelmatkin mietityttävät jälleen - visualistin tutkinto houkuttaa, mutta olen kiinnostunut myös maskeeraajan taidoista, en välttämättä ammattina, mutta mielenkiinnosta. 

Kaikkea ei kuitenkaan heti saa, eikä pidäkään. Tartutaan haaveisiin kiinni yksi kerrallaan ahnehtimatta ja nautitaan myös mitä tuleman pitää. Olkoon vuosi 2015 inspiroiva, seikkailumielinen ja täynnä unohtumattomia kokemuksia! 

5 kommenttia:

 1. En kyllä harrasta kommentointia yhtään mutta nyt ihan pakko!! Miksei täällä näy enemmän nuita föönikuvia haahahah :-D piristi ihan hirveenä, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha! Ne näkyy yleensä siellä Instagramin puolella, mutta voishan niitä änkeä useammin tännekin ;-) ja kiva kun kommentoit!

   Poista
 2. Mää niiin tykkäsin lukee tän, pistin viime yönä tykättyihin bloglovinissa ja onneksi muistin tulla kommentoimaan!

  1) Sun pyörä on ihan TÖRKEEN hieno, varmaan hienoin ikinä. En kestä.
  2) MÄÄ HALUUN SANDRON BRUNSSILLE
  3) Sä oot niin söpö ja toi lyhyempi tukka sopii sulle mainiosti! Uskon, että pitkiä kaipaa aina välillä, mutta noi on tosi kivat.
  4) PARASTA tätä vuotta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1) Awww beibs!! Kiitos! Se on kyllä super kivan näköinen, mutta laadultaan ei ehkä parasta luokkaa, mutta tonnin pyörään ei ollut varaa satsata :--D
   2) MENNÄÄX YHES
   3) <3<3<3 Tykkään tästä lyhyestä kyllä tosi paljon, mutta näiden kuvien katsominen tuotti hetken haikeuden!
   4) SITÄ SAMAA MURUNEN!! ;--*

   Poista
 3. Ihania kuvia! Tuli ihan kesäkaipuu, vielä kun taustalla soi Major Lazerin Get Free <3

  VastaaPoista