2015/01/08

ihana ihmeellinen teknologia

Oon tässä ihmetellyt monttu ammollaan tätä uutta kameraa, sekä wifi-yhteyttä, joka mahdollistaa kuvien siirron kamerasta puhelimeen pelkästään nappia painamalla. Vielä ihmeellisempää on, että puhelimeni toimii myös halutessani kameran kaukolaukaisimena. Siis että näen itseni puhelimesta, vaikka tosiasiassa kuva on suoraan kuin kameran kautta katsoisi? Joo, emmäkään tajua.
Tässä tutkiskellessani huomasin kuinka helposti asukuvienkin ottaminen wifin avulla onnistuu. (On muuten yllättävän vaikeaa olla katsomatta siihen puhelimeen...) No joo, paremman valon ja ympäristön puutteessa, mutta silti! Asukuvia, tässä blogissa! Annetaas sille pienet. Sain joululahjaksi kolme lahjakorttia COS:iin ja hupsista, sinne meni. Ihanat printtihousut löytyivät eilen alennusmyynneistä, samaten harmaa tunikamainen yläosa. Korukin on muuten sieltä, kyllä kyllä, pieniä yksityiskohtia myöten.
Kuvan kirjapino edustaa tämän hetkistä kameran jalustaa. Jos se synttäripukki osaisi sellaisen myöhemmin tammikuussa tuoda? Nyt kun päästiin sopivasti aasinsiltana lahjatoiveisiin, niin uusi kamerani on edelleen toivomaani nahkaremmiä vaille. (Päässäni alkoi soimaan nyt yksi Apulannan biisi... eih.)

Ps. Arvonnan voittaja on vielä arpomatta - hold your horses!

4 kommenttia:

 1. Söpöliini Paju!! :-* Näytät niin freesiltä, saat mut haaveileen lyhyestä tukasta vaikka musta ei oo siihen byhhyyy. Ja hei samispaita!! Pitää kaivaa toi käyttöön _nyt_. Yks viime talven lemppareita jota en muka oo osannut käyttää tänä vuonna!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muruneeen! Lyhyt tukka on kyllä tosi helppo. Pidän tätä lähinnä sellasella söpöllä Ida-nutturalla :--D Ja siis AI NIIN sulla on tollanen!! Mä mietin sitä sovittaessani että miten tää näyttää jotenki tosi tutulta, mut en muistanut yhtään.... x-O toi on kyllä tosi ihana, kaiva kaiva!

   Poista
 2. Ei kolmijalat paljoa onneks maksa! Mulla on Haman todella toimiva malli Gigantista.Oon ollut todellä tyytyväinen, sillä kamera kiinnittyy jalustaan kameraan erikseen kiinnitettävällä levyllä ja täten esim. tapahtumakuvauksessa toimii erinomaisesti kun voi ponnahta jalustalle kuvaamaan videota tai ottaa valokuvia vapaalla kädellä hyvinkin lyhyellä varoitusajalla. Vanhasta blogista löytyy kuvia siitä: http://suuntaviiva.blogspot.fi/2014/06/satsaus-valokuvaukseen-tripod.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos vinkistä! Oonkin jo vähän pälyillyt sopivaa ja edullista jalustaa itselleni, mutta en oo vielä tehnyt minkäänlaista päätöstä sen suhteen. Sun näyttää tosi näppärältä :-)

   Poista