2015/01/28

pikaiset lomaterveiset roomasta

Ihana, ihana Rooma! Palasimme eilen Köpiksen kautta kotiin vatsat täynnä pitsaa, pastaa ja gelatoa. Kolme päivää meni yhdessä hujauksessa ja on ehkä sanomattakin selvää ettei muutama lisävuorokausi kauniin keväisessä kaupungissa olisi tehnyt pahitteeksi - paitsi ehkä sille vatsalle. Roomasta liikenee juttua ainakin parin kolmen postauksen verran (ajattelin koota yhteen ainakin kaikki omat Rooma-vinkit ja on sitä luvattua videomateriaaliakin kertynyt yhden filmipätkän verran), joten jääkäähän langoille jos kaupunki kiinnostaa!

Loppuviikon tunnit ovat aika kortilla - ylihuomenna juhlin syntymäpäiviäni jälleen Helsinki-Vantaalla, mutta tällä kertaa limoncellot pysyy visusti pullossa, sillä kyseessä on työmatka Tukholmaan. Toisaalta, sankarilla on oikeus juoda limoncelloa vaikka palaverissa.

12 kommenttia:

 1. Oi Rooma!! Itse olin Roomassa tuon saman kolme päivää lokakuun lopulla. Tykitin matkasta yhden maraton pitkän postauksen, kurkkaa jos kiinnostaa :) --> http://maikkulii.blogspot.fi/2014/11/oi-rooma-oi-italia.html
  Voi jösses, milloin pääseen takaisin?

  -maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin hauskaa että löysimme samaan ravintolaan ja tulipa vielä tilattua sama pitsakin :---D

   Poista
 2. Kävin Roomassa monta vuotta sitte, vietin siellä yheksän päivää ja tuntu että sekään ei millään riittäny! Aivan ihana paikka :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei varmasti riittänyt, siellä on niin mielettömästi nähtävää! Meiltä jäi esimerkiksi kokonaan kirkot ja museot käymättä, vähän harmittaa, mutta jääpähän jotain seuraavaan kertaan :--)

   Poista
 3. Aivan ihana Rooma, odotan innolla lisää kuvia!

  VastaaPoista
 4. Inspiroiduin susta ja julkasin rooma-kuvia vuodelta 2009:-----D <3

  VastaaPoista
 5. Ihana Rooma <3 Olin siellä lokakuussa ja koska vaan voisin lähteä uusiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin, vaikka heti!! :--)

   Poista
 6. Paras lentokoneen ikkunasta otettu foto ikinä!! Mikä fiilis! (..eikä haittaa, vaikk olikin väärän yhtiön kone ;)

  VastaaPoista