2015/01/15

viikon kuunnelluimmat x arvonnan voittaja!

Tammikuun ensimmäinen puolikas on jo näyttänyt kaapin paikkansa tulevaisuudessa. Muutama mieltä askarruttanut asia on varmistunut ja kohta löytyy sitä kuuluisaa mustaa valkoiselta! Näin nopeasti sitä huomaa kuinka yhtenä kysymysmerkkinä loistanut vuosi onkin yhtäkkiä täynnä tekemistä. Kiireistä kevättä povatessa...

Ajattelin muuten taas ryhdistäytyä näiden musavinkkien parissa ja heittää viikottain kehiin sen hetkisiä lemppareita! Välillä on hauskaa selata jopa omia suosituksia, sillä olen monesti löytänyt jotain kappaleita uudelleen. Etsin lähes viikottain jotain uutta kuunneltavaa - ehkä senkin takia että hyvän osuessa eteen jatkan kuuntelua siihen asti että kyllästyn. Hyvänä esimerkkinä seuraava, jonka räpit opettelin huomaamatta parissa päivässä. Tämä piti tietenkin todistaa lauantaisella keikalla juoksemalla lavan eteen teinien keskelle siiderit läikkyen..... Juuh.


Ystäväni, jolla on maailmankaikkeuden omituisin, sekopäisin ja täydellisin musiikkimaku, jakoi vihdoinkin salailemansa soittolistat kanssani. Ehkä sanomattakin selvää, että biisejä on hilautunut myös omille Spotify-listoilleni. (Niitä voi seurata täällä ja täällä.) Röyksoppin biisiin olin törmännyt aikasemminkin, mutta koska artistien ja biisien nimet eivät tahdo koskaan jäädä mieleeni, löydän usein hyvät kappaleet vasta vähän jälkijunassa. Viikon kuunnelluimpiin pääsee myös Ryn Weaverin remix, josta tulee niin kreisi kesäfiilis! Tekee mieli hyppiä kalliolta mereen, juosta nakuna pellolla, tanssia auringon ensisäteisiin asti ja kuvata tästä kaikesta video biisin soidessa taustalla. Mmh, ei ehkä.
Kävin hakemassa postista tänään paketin, josta paljastui mm. näitä ihania HURRAW! -huulivoiteita, jotka ovat mahtavan tuoksunsa lisäksi muuten täysin vegaanisia, Reilun kaupan raaka-aineista valmistettuja, raakoja (raaka-aineita ei ole kuumennettu yli 47 asteen, jonka vuoksi kaikki hoitavat ominaisuudet ovat visusti tallella) ja luonnonmukaisia. 

Luonnonkosmetiikkaa olisi vuorossa myös yhdelle blogin lukijoista, nimittäin arvonnan voittaja on vihdoinkin selvillä! Paljon onnea Eveliina! Kurkkaatko sähköpostiisi niin pääsen lähettämään paketin oikeaan osoitteeseen ♡

3 kommenttia:

  1. Ihan koko postauksen luin ja fiilistelin biisejä, mutta päällimmäisenä jäi vain peltonakuilut mieleen. Hmm.

    VastaaPoista
  2. Aa sä oot Emmi niitä tyttöjä... H e h h e h

    VastaaPoista
  3. :)) Hurraw onkin uusi tuttavuus! Onnea voittajalle!

    VastaaPoista