2015/02/21

riikinkukko ihollani

Tadaa! Siinä se nyt olisi, tuoreena ensiesittelyssä myös vanhemmilleni! Niillä taitaa mennä herne nenukkiin, sen verran selkeästi ilmoittivat tyytymättömyytensä uutta tatuointia kohtaan. Ymmärrän toki ettei kaikkien silmissä tatuoinnit näytä hyvältä, mutta aikuisena ihmisenä osaan itse päättää mikä omasta mielestäni on kaunista ja mikä ei.
Ja kaunis siitä totta vie tulikin! Jos ihan rehellisiä ollaan, suunnittelin ensiksi paljon pienempää kuvaa, mutta ilmeisesti tieto ei välittynytkään taiteilijalle eteenpäin, sillä ensitapaamisellamme hän esitteli suunnittelemaansa kuvaa riikinkukosta, joka peittäisi lähes puoli käsivartta. Iski hetkellinen pakokauhu, mutta kun kuvaa mallailtiin paikalleen, se näytti hiton hyvältä.
Onneksi en hannannut, sillä olen niin tyytyväinen lopputulokseen! Tatuoinnin piirsi lahjakas Jorge Teran, joka oli vierailevana artistina Tatuatassa viikon ajan. Kävi muuten aivan mieletön tuuri, sillä yritin varata viime kesänä Barcelonasta aikaa Jorgelle LTW Tattoo Studiosta tuloksetta ja nyt tyyppi tuli perässä Helsinkiin! Jos siis mandala-tatuoinnit houkuttelee, suosittelen suurella sydämellä Jorge Terania! 

26 kommenttia:

 1. Hieno on, serkkuseni! Monen nenässä olevan herneen arvoinen! Ja kyllä houkuttelee.... 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah!! Kiitos serkkuseni ;--*

   Poista
 2. Sinä ainakin olet kaunis ja on kyllä riikinkukkokin ja pajutatska! Voi että kuinka sun blogi saa aina hyvälle mielelle! :)

  Ihanaa kevättä Pajulle pohjosesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awww, ihana sinä!! Kiitos <3

   Poista
 3. Hei! Mitä meikkiä käytät kulmakarvoissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän tällä hetkellä Lumenen kulmakynää (oliskohan ollut sävy nro. 3, sellainen lämmin ruskea) ja pariksi Lumenen ruskeaa kulmavahaa!

   Poista
 4. vou, ihan mieletön!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jiiiiih, kiitos Roosa!! (----:

   Poista
 5. Ooh, ihana! Mä oon kans oman uuteni kanssa täs porukoilla, äiti esittää erityisen mahtavasti, ettei mulla vasenta kättä oliskaan :--D haha, mutta eipä noilla kai väliä ole, pääasia et ite on fiiliksissä. :-*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahaha!! Mä oletan että niin tulee käymään munki kohdalla :---D

   Poista
 6. nätti! kumpa itekki sais aikaseksi varata ajan. no, ehkä tulevaisuudessa sitten.

  ps. pajunkissavitsa toisessa kädessäsi on ihan superi

  VastaaPoista
 7. Toi tatuointi näyttää kyllä oikeesti tosi hyvältä! Iteki toivon jonkun idean ilmestyvän, jonka haluais oikeasti iholle.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Essi! Mulla ei mitään ideaa tällä kertaa ollutkaan. Tiesin että niin kova mandala-tatuointien tekijä kyseessä että kuva tulee kuitenkin olemaan mieleen :--)

   Poista
 8. "HERRE DU MILDE...!!!" ...nikottelee täällä Rouva Hän

  VastaaPoista
 9. ihana tatska oih! ja kaunis sinä :-)

  VastaaPoista
 10. Kaunis riikinkukko-tatuointi! Pieniä yksityiskohtia täynnä, oliskin voinut näyttää töpöltä pienemmässä koossa. Onneksi et hannanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä mieltä mäkin oon nyt näin jälkiviisaana! Kiitos kovasti! :--)

   Poista
 11. Vau, ihan törkeän hieno! Ja isompi parempi, sopii tuohon kohtaan tuon kokoisena ihan täydellisesti. : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Minna!! Ja jep, samoilla linjoilla ollaan ;--)

   Poista