2015/03/16

kun elämä antaa sitruunoita

Jahas, jahas. Suorastaan tragikoomista, että kun täällä huutelee ääneen olevansa onnensa kukkuloilla, niin eiköhän se elämä sieltä pian vedä takaisin maanpinnalle - tai pikemminkin sen alle. Niin se vaan usein menee, että kun jotain hyvää osuu omalle kohdalle, niin pian jotain ollaankin jo viemässä sinulta pois ja voilá vuoristoratamatka saa taas uutta tuulta alleen.
Onneksi olen ainakin osannut kanavoida pahaa oloani oikein. Eilen tyhjensin mieltäni pitkällä lenkillä aurinkolasit päässä, eikä kukaan huomannut kun itkeä pillitin tämän tahtiin. Tänään aamuni lähti puolestaan käyntiin puolituntisella tehovenyttelyllä Yoogaian parissa, joka oli erittäin rentouttava aloitus uudelle päivälle.

Vaikka olenkin pitänyt aina liikunnasta, jossa hiki lentää ja treenatessa on tekemisen meininki, olen hiljalleen alkanut kiinnostua myös joogasta - etenkin erilaisten venytysten ja mielen rauhoittamisen vuoksi. Hengityksistä, erikoisimmista asennoista ja maailman kaikkeuden pohdiskeluista en ymmärrä tosin hölkäsen pöläystäkään, mutta onneksi ei tarvitsekaan. Yoogaiasta löytyy eripituisia videotallenteita niin kahvakuulatreeneistä kuin putkirullauksestakin, joten joogaa vierastavien ei tarvitse jännittää etteikö harjoituksista löytyisi itselleen mieleistä. Kotijoogaa voi harrastaa myös melkein livenä osallistumalla ohjatulle tunnille webkameran kautta, jolloin tunnin vetäjältä on mahdollista saada myös henkilökohtaista opastusta harjoitusten aikana. Kahden viikon ilmaista kokeilujaksoa kannattaa havitella vaikkapa Idan tai Henriikan blogista! Kyllä mieli ja keho kiittää.

12 kommenttia:

 1. Se on kumma, että aina onnen kukkuloilta pitää yhtä kovaa tahtia tippua alas - joka kerta, ainakin omalla kohdalla. Mun piti huudella peukkua täällä jo noista opiskelujutuista mutta ehämmää muistanu ku puhelimella luin (inhoan näpytellä sillä kommentteja) niin huutelen tsempit sitte nyt! When life gives you lemons, go and get some tequila vaimitänäitänytoli :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiiitos Henje, lämmitit mieltäni suuuuresti! :-)

   Poista
 2. no mitä tapahtui????????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sydänmuhruja hieman vain...

   Poista
 3. PAJUU ootko ihanin vai ihanin!? <3____<3 ja voi paska, lähetän ison rutistuksen. Ethän oo sattumalta tulossa kattoon Say Lou Louta??? Voisin antaa halauksen ihan livenä jos oot!

  Ja pläh, toivotaan että kohta tulee taas kivempia juttuja. Kuulostaa tutulta :---(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;;_____;; yäääääh <33 JA OON TULOSSA!! Nähdään huomenna murunen! ;--*

   Poista
 4. Kokeiles kuunnella vaikka näitä, jos on "muhru"....

  https://www.youtube.com/watch?v=stCKjZniMsQ

  ...tai

  https://www.youtube.com/watch?v=rKZr3ExeXUc
  VastaaPoista
 5. Tsemppiä murheisiin! Ja täytyy kyllä hehkuttaa tota Yoogaiaa, itekkin oon nyt testaillut ja vitsit miten helppoa kun voi olla kotona ja kyllä joogatessakin tulee hiki ja lihakset kipeytyvät, kun valitsee oikeanlaisen harjoituksen :) Kiva yhdistellä joogaa muuhun liikuntaan, tai siis välipäiviin kunnon hikijumpista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Ja ihan oikeassa oletkin siinä että joogatessakin voi tulla hiki ja lihaksia. Kävin kokeilemassa ihan livelive hotjoogaa muutama kuukausi sitten ja huh että tuli kyllä kuuma... :--D

   Poista
 6. Sori vähän tökerö kommentti tälläiseen postiin, mutta hieno tuo Helsinki-taulu! Mistä noita löytää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo yhtään tökerö kommentti! Ostin sen Papershopista :-)

   Poista