2015/03/09

mitä muija, mikä boogie?

No hyvältä näyttää, niinku kuuluuki! Pariin kertaan on tullut ohimennen hykerreltyä kevään uusista tuulista ja sen kuljettamista mahdollisuuksista, joista kehtaa nyt viimeistenkin allekirjoitusten myötä hihkua ihan täällä bloginkin puolella!

Tähän kuvaan lähes parin vuoden jälkeen törmättyäni tuli aikamoinen fiilis. Kuva on otettu toukokuun viimeisenä päivänä vuonna 2013, kun Granit avasi ovensa Helsingin Bulevardille. Noin kuukausi aikaisemmin olin saanut kuulla päässeeni kyseiseen paikkaan töihin, vihdoinkin kauas pois kolme vuotta kestäneiden huoltoasemahommien keskeltä. Olin niin onnellinen, että jopa asiakasvessan lattialle jätetyt terveiset naurattivat minua. Näitä kakkakasoja siivoan viimeistä kertaa!

Granitiin hain tietenkin siksi, että sisustaminen on aina ollut lähellä sydäntä. Ajattelin että inspiroiva työympäristö edesauttaisi myös ohjaamaan oikeaan suuntaan tulevaisuuden urahaaveita pohtiessa. Samoihin aikoihin suoritin sisustusassistentin opintoja ja vaikka kyseinen koulutus ei ollutkaan itselleni se kaikista hyödyllisin, oli siellä opiskelu luultavasti syy miksi pääsin ylipäänsä Granitiin töihin.

Nyt melkein kaksi vuotta myyjän ja myymälän ulkonäkövastaavan hommia tehneenä koin tarvitsevani lisää haasteita arkeen. Niitä ilmaantuikin pian melkein kuin tarjottimella, kun sain mahdollisuuden ryhtyä Granitin varamyymäläpäälliköksi, sekä aloittaa visualistin ammattitutkinnon oppisopimuskoulutuksena! Opiskelu tapahtuu siis suurimmaksi osaksi työpaikalla (normaalisti lähes neljä tonnia maksava koulutus on siis sekä opiskelijalle, että työnantajalle ilmainen), mutta myös lähiopetuspäiviä tulee olemaan kaksi kertaa kuussa.

Muistan haaveilleeni pitkään sisustussuunnittelijan/arkkitehdin alasta, mutta edellisen koulutuksen myötä huomasin kiinnostuksen kohdistuvan enemmänkin visuaaliseen markkinointiin, jota jo nykyinenkin työ paljolti edustaa. Markkinointiviestinnän ammattitutkinto tuleekin keskittymään enemmän sinne minne haluan tähdätäkin, joten pitäkäähän tsemppipeukut pystyssä että elokuussa 2016 voin tituleerata itseäni (edes jotain oppineeksi) visualistiksi!!

Kuva: Timo Soasepp

8 kommenttia:

 1. Tsemppiä koulutukseen! Opiskelen itse juuri samaista tutkintoa Oulussa ja syksyllä olis tarkoitus lähteä tekemään harjoittelua Helsinkiin :)

  VastaaPoista
 2. vau miten siistiä!

  VastaaPoista
 3. "Jihaa!" :)

  t. mamma

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa ihan huipulta, paljon onnea! : ))

  VastaaPoista
 5. Hieno juttu! Paljon onnea ja menestystä :)

  VastaaPoista
 6. Hei onnea! Kuulostaa ihan mahtavalta! Granitissa on varmaan kiva olla töissä :)

  VastaaPoista
 7. Ei vitsi, onnea!! Kuulostaa ihan mahtavalta, asioilla on tapana järjestyä ;---)

  VastaaPoista