2015/03/17

siskojen kesken - kotimme avotakassa!

Onko kukaan mahtanut silmäillä sattumoisin Avotakan uusinta numeroa? Meidän koti on nimittäin päässyt lehteen! Viime syksynä Peeta kysyi kiinnostustamme päästä esittelemään vuokrakämppäämme vähän laajemmallekin yleisölle ja vaikka vähän hassulta se ehdotus omaan korvaan ensin kuulostikin, en pannut ollenkaan pahakseni moista ideaa!
Oli aika hauskaa huomata miten tarkkaa puuhaa lehtikuvien ottaminen todellisuudessa on. Vaikka luulin puunanneeni kämpän siihen kuntoon että kuvia kehtaa lehdessä ylipäänsä julkaista (eli toisin sanoen heitin kaikki ylimääräiset tavarat kaappeihin ja sängyn alle piiloon...), niin kyllä sitä ammattilaissilmä vaan huomaa sieltä täältä esiin pilkottavia johdonpätkiä ja muita ei-niin-kauniita yksityiskohtia, joita pitää kuvaushetkellä piilottaa. Erityisesti minua nauratti vaatetangossa roikkuvat pastellinsävyiset paidat, joita asettelimme kuvauspäivänä vartavasten mustan värisuoran tilalle - mutta tottahan se on, paremmaltahan tuo näyttää!

Käykäähän piipahtamassa kauppojen lehtihyllyllä, jos juttu meidän kodista kiinnostaa! Erityskiitos Peetalle kauniista kuvista ja jutun kirjoittamisesta, jossa ei onnekseni mainittu mitä pelastaisin ensimmäisenä palavasta talosta (=läppäri ja puhelin).

5 kommenttia:

 1. Harmi ettei sisustuslehdissä sallita vieläkään todelllisuutta.... tyhmää tuollainen lavastaminen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mun mielestä tyhmää ollut, eikä täysin lavastamistakaan, sillä munhan vaatteita ne kuitenkin oli :--)

   Poista
 2. Meidän äiti taitaa tilata kyseistä lehteä, pitääkin sanoa että laittaa talteen ;) Näyttää meinaan tosi kivalta!

  VastaaPoista
 3. Noniin sanos äitille että pistää syrjään niin saat lukasta! ;-)

  VastaaPoista
 4. Voih, olisin niin halunnut tuon lehden, mutta näin tämän vasta nyt, nyyh! Mistä muuten on tuo paita joka sinulla on kuvassa päällä?:) Ihana!!

  VastaaPoista