2015/05/03

elämä hymyilee ja minä sitäkin leveämmin

Olen niiiiin pakahtua kaikesta hyvästä, etten viitsi edes pahoitella lähes tulkoon koko huhtikuun kestänyttä hiljaisuutta. Elämä hymyilee ja minä sitäkin leveämmin! Uusia ja jännittäviä asioita sen kuin tupsahtelee nenän eteen sellaista tahtia ettei perässä meinaa pysyä ja niistä seuraavana vuorossa on muutto Kallioon vanhoille tutuille kulmille! Olen niiiin innoissani, aaaaaaa!! Tottakai Töölöstä ja varsinkin tästä asunnosta lähteminen hieman harmittaa, mutta tällä hetkellä oma rauha houkuttelee niin paljon, ettei sen vuoksi jaksa surra - lisäksi uusi kotini on todella suloinen ja jos vain vuokranantajani sallii, aion tehdä siitä pienellä rahalla vieläkin suloisemman!
Vappukin meni railakkaasti, kuinkas muutenkaan. Astetta mielenkiintoisemman siitä teki vierailu paatilla (no siis, neljähyttisellä jahdilla...), jossa vappua juhlittiin keskellä kauneinta Helsinkiä. (Äitiä harmitti suunnattomasti, kun jahdin omistaja ei ollutkaan lähempänä omaa ikääni. Hah!)

Ja hyvä jutut sen kuin jatkuu! Tänään juoksemme muutaman heimolaisen kanssa syöpää sairastavien lasten ja nuorten hyväksi Kaivarin rannassa reippaan vitosen - juoksuvalmentajamme tosin suositteli että juoksen ennen tapahtumaa iisin tunnin, jotta saan vähän tuntumaa pian juostavalle puolikkaalle. Onneksi heimosta löytyi seuraa tällekin rupeamalle, mahtavaa! Ensimmäisen heimotreenin yhteydessä taivaalta satoi räntää (eipä se toisaalta meidän menoa haitannut), mutta nyt näyttäisi siltä että saamme nauttia aurinkoisesta sunnuntaista juoksupolulla. Kaikkea kaunista sinunkin päivääsi!

7 kommenttia:

 1. Ei vitsit, kiitos tästä positiivisuuspläjäyksestä! Tuli itellekin ihan innostunut olo omasta elämästä, vaikka noin isoja muutoksia ei tässä olekaan tapahtunut. :-D Mutta voihan sitä pistää tulemaan! Mahtavaa, tuli ihan supersunnuntai fiilis! KIITOS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana!! Tän luettuani teit mun päivästä vieläkin paremman ;--* toivottavasti sun maanantai on yhtä super!!

   Poista
 2. Voii, ihana kuulla että kuuluu ihanaa! Ja onnea uuteen kotiin!

  Tsihi. Kodeista puheenollen. Oot ollu mun kämpän eessä viettelemässä paattivappua näköjään ;> Ois ihan siistiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa Emmi, siistit näköalat sulla!! Kiitos beib ;--*

   Poista
 3. Wäää oikeesti, sun blogi on niin ihana! :) Keep the good work up! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooooi, ihana kommentti!! Kiitos <3 :3

   Poista
 4. Great article, Thanks for your great information, the content is quiet interesting. I will be waiting for your next post.

  VastaaPoista